May 29, 2017

Hari Sukan Tadika Cendiekawan 2017

 
 
 
 
Assalamualaikum w.b.t
 
 
 
Hye nak kena ada internet barulah sibuk nak tulis macam-macam. Bila dah sibuk, langsung dah tak hingat kat "kawan karib" blog kita nie. Sampai dah tak ter up to date dibuatnya. 













Macam kebiasaannya setiap kali menjelang ajer bulan Mei ini mesti hari sukan anak-anak. Apa yang paling excited tahun ini punya sukan ialah before this kami just cheer up untuk umairah jer..but this year umairah dengan uwais sekali kami kena sokong yor.
















Nak dipermudahkan untuk kami menyokong mereka adik-beradik ini, i request dengan tcher kelas supaya samakan warna rumah sukan mereka. Senang dan mudah untuk fokus diaorang adik-beradik. Kebetulan corak baju sukan sama jer taun lepas maka baju sukan untuk akak dah tak payah beli. Beli untuk uwais jer since first time masuk tadika.
















Tempat hari mereka bersukan berlangsung di padang Sek. Keb Presint 9 (2). Alhamdulilah cuaca pagi tue tak panas terik, nak kata mendung pun tidok..suam2 kuku camtue larr....hihihihi. 









sedey jer abang bila akak jadi maskot bunga raya



 tapi dia jadi debunga raya je













: kami pun turut sama pakai baju kaler merah..sokong anak-anak





Paling besh umairah dengan uwais dapat tempat pertama dalam sukan masing-masing. Dan totally menjadikan rumah sukan merah menang mandotori hokey!!..syabas anak-anak ibu.
 
 
 
 
 Laju betul anak ibu, uwais tarik bola sampai tcher suruh uwais main 2 kali. Bila dah menang dapat la habuan 2 hadiah permainan train. Special sikit. Sampai kawan-kawan dia pun dok tanya napa dapat 2 hadiah.








Umairah pun sonok menang dapat hadiah jet. 


p/s: suami tanya macam mana plak kalo uqayla yang main sukan..kowang rasa!!! 
 
 
 
 

No comments:

Trip Big Island, Johor 2017

  Assalamualaikum w.b.t   Semoga Allah s.w.t merahmati anda semua. Ramai yang tanya ‘bila ko nak update cite ko...