YuP

Cahaya

January 13, 2015

Hotel Sunway Penang





Assalamualaikum w.b.t



Ermm..lupa sudah nak update pasal hotel yang i pernah menginap bila outstation kat Pulau Pinang..Hotel Sunway Penang yang i duduk nie sebabnye disuggestkan sendiri oleh auditi yang i audit..lagipun ramai pangkat2 besar di kementerian i menginap di situ.


Kalau tanya pasal harga untuk government rate dalam RM216..kalo bukan government rate boleh tengok dalam laman web hotel sunway..tak bepa nak ingat..hehehe..wokeh secara keseluruhan nyer hotel nie bagus2 ajer nak paling besh channel yang diaorang provide..sebab i nie hantu TV..tapi takde la sampai tak makan...ermmm maybe kalo citer korea or japan kut...kui3


Sebab ramai sangat yang cakap kenapa tak menginap hotel sekian..sekian..lagi cantik dan masih dalam harga government rate..maner nyer i tau kalo kome2 semua koba awai2 lei gak i booking..tapi takpe lain kali kalo turun ke penang lei cuba hotel lain  dan kite sharing dalam blog kalo hotel tue besh ginap...then kalo tempat hotel tue lei dekat dengan tempat yang nak audit lagi baguih kan.









































p/s: tue jer i sempat snap gambar..rating tuk hotel nie memang 4 star..tapi hotel nie memang 4 star pun..ada gak hotel situ tulis 4 star tapi bila tengok bilik cam 2 star dengan karpet yang bau haprak..service yang out...ermmm kecewa hokey..pasni memang i akan tanya orang yang pernah ginap jer..yang tak pernah dengar tue cam dah fobia jer nak tepon...