YuP

Cahaya

March 14, 2012

Special - Penggunaan Produk VCo + Collagen (Pregnant Mum + Berpantang)

Assalamualaikum w.b.t

Entry kali ini nak citer betapa murah dan mudahnyer untuk menjadi cantik dan sihat dengan penggunaan VCo terutamanya kepada inu yang sedang mengandung ataupun yang sedang berpantang..Al-maklum kebetulan puan punya blog ini pun sedang melayari sesi membuntingkan diri maka harusla mengambil berat terhadap perjagaan, kesihatan dan especially keserian wajah ketika mengandung..tak dinafikan dlu mula2 yang i tau diri ini dah hamil, terus perubahan mendadak pada badan dan wajah..gara-gara morning, evening and night sickness mempengaruhi wajah i jadi mudah berminyak dan kulit badan jadi cepat kering serta mengelupas bila duduk lama dalam aircond kat opis ni..untuk makluman semua, selama 3 bulan muntah, pening dan selera makan tak ada membuatkan diri ini untuk memberhentikan pengambilan VCo serta Collagen Catalyst..sekarang bila dah kandungan masuk 4 bulan baru i makan alik semua set kecantikan Catalyst ini (VCo + Collagen)..alhamdulilah jerawat yang bertempek besau2 ini pun dah makin mengecut dan kurang..badan pun rasa ada tenaga dan bersemangat juga untuk memulihkan badan yang dlu nyer asyik "LEMAU" ajer dan tak bermaya..kadang-kadang gak ada yang tanya napa la muka i nie pucat semacm jer semenjak mengandung ini (time tue morning sickness teruk yang amat2 bangat>>>sampai nak layan owang pun rasa malas)..syukur alhamdulilah bila dah elok ckit cepat2 sambung makan produk VCo + Collagen..gegege..takut muka ini cepat jadi tua lak..


After dah beberapa minggu ini boleh dapat rasa kulit yang dlu tak bermaya ini dah jadi segar bugar..believe me!! for ur more information VCo ini juga dapat mengurang rasa keletihan, keputihan wanita (terutama kpd ibu-ibu yang mengandung dan berpantang), mudah bersalin (merujuk kepada pengalaman ibu2 mengandung yang dah mkn ubat VCo..so i pun nak try gak) also kepda yang perut semakin membesar dan rasa macam tegang2 n takut strechmark datang lei la sapu LIQUID VCO kat perut dan juga kepada yang ada kesan parut2 strechmark pun lei menggunakannya..sapu pada yang  berkenaan atau seluruh badan pun lei..rata-rata ramai yang xtau VCo pun lei digunakan untuk wat mandi lumur..serious i dah penah cuba baru2 ini...kulit rasa cam lembut and rasa cam besh ajer...hehehehehe...xp jenuh gak la kalo pakai yang jenis capsule punya..so disarankan amik yang jenis liquid punya senang nak tempek xpayah nak picit2...

So nak citer gak kalo untuk ibu2 yang sedang berpantang pun lei menggunakan produk VCo seperti biasa..ok

: yang nie VCo jenis capsule punya (30 biji cukup tuk sebulan - 2 biji sekali)

: nie Collagen (1 packet tuk sehari - xkisah makan pagi or mlm)

: nie merupakan salah satu produk Catalyst yang hot (ramai customer yang order kat i for this)

: this pic time i preggiekan Nur Umairah

: sekarang ini kene tangkap gambar berempat plak...huhuu

Sesiapa yang berminat untuk mengcuba VCo or stok VCo yang dah nak abis lei la order kat i dengan menghantar email ra_deka85@yahoo.com atau sms di 017-2538580 yer...harga masih promosi lagi sehingga Mac ini..love yar!!