January 4, 2012

Counting a Days For Celebration Bezday Nur Umairah & Our 2nd Anniversary

Assalamualaikum w.b.t

Wahhh...minggu depan bezday our Queen a.k.a Nur Umairah for 1st Years Old..n also our 2nd anniversary will be celebrate but small gathering we can do...actually nak wat majlis yang meriah kat rumah i xp memandangkan mood tuk berhias dan mengemas rumahnya xder..ish2 gara-gara morning sickness maka niat tuk wat majlis sempena duduk rumah bru, celebrate our dotter punya bezday dan our 2nd anniversary xder la wat kat umah xp disambut diluar kediaman..Nie bru nak planning wat celebrate bezday Nur Umairah kat tempat yang lei save budget ckit..hehehehe..cadang nak wat kat Little Pantry di IOI Mall, Puchong xp husband kata mahal bebenar..coz budget nak bagi present kat i takut xcukup...huhuhuu..memang lawak..hubie i siap tanya nak hadiah per..i kter better u sendiri yang pilihkan..baru suprise...untuk present Nur Umairah kami dah sepakat nak belikan toys dari Fisher Price..memang mahal sangat la..xp cam besh jer mainan tue..so Nur Umairah pun lei belajar..i xsuka kalo beli mainan yang no have function to her...xper special gift dari kami..huhuhuhu..memandangkan bezday Nur Umairah jatuh pada 15.1.2012 dan 2nd Anniversary kami 21.1.2012..jadinya kami celebrate bersama2..senang save budget..xp hubie ada special tuk kami celebrate..wait and see jo lah yer...hihihihih..




Doakan kebahagian kami bertiga yer..amin..

Celebrate My Birthday 2017

    Assalamualaikum w.b.t     08 September sudah berlalu,  Terasa sedih dan pilu, Usia meningkat bertalu-talu, Apa nak di...