YuP

Cahaya

February 28, 2012

Sayangkan Diri Anda Dengan Johnson & Johnson



Bila tengok artis Sari Yanti menjaga kecantikan kulit dengan Johnson's & Johnson's, mula la diri nie yang tengah preggie nie nak mencantikkan diri gak. Wah!! bersemangat i beli 3 serangkai produk penjagaan Johnson & Johnson yang dirumuskan daripada susu. Berangan la nak kulit jadi mulus dan halus...huhuhu...moh kita tengok produk-produknya...wangi n sweet..hilang segala morning sickness nyer.




yang nie johnson's natural punya..xp jarang nampak kat outlet2 yang berdekatan


February 17, 2012

Memories With Nu r Umairah

Assalamualaikum w.b.t

Ketika i buka gambar-gambar pic Nur Umairah sewaktu kecik-kecik dlu terasa sekejap jer My Queen dah besau and dah nak ada adik dah..hehehe...kadang-kadang baru i sedar yang Nur umairah adalah anak yang mudah untuk dijaga dah senang untuk difahami..dari baby sehingga la usianya setahun sebulan..hopely adiknya dalam perut nie pun akan macam Nur Umairah..tak banyak ragam. Rindu sangat moment2 time Nur Umairah dilahirkan..syukur sangat2 ke hadrat ilahi di atas anugerah dan hadiah yang tidak ternilai yang diberikan. I really miss this pic..



kecik2 dah manyak bunyi...hehehehe



February 3, 2012

Wedding Sister In Law

Assalamualaikum w.b.t

Wedding adik ipar yang jatuh pada tarikh ulang tahun 2nd anniversary i maka celebrate la kami pada perkahwinan adik ipar i..hehehehe..